Informatii Comanda

Va recomandam sa va inregistrati cu datele necesare, la prima vizita pe site.

Automat vi se trimite un e-mail cu userul si parola aleasa de dvs.

Complectand rubricile aferente, ne furnizati datele necesare pentru efectuarea calculelor estimative, respectiv pentru eliberarea facturii fiscale.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventualele erori evidente de calcul sau alte erori administrative, intervenite la comanda produselor sau la confirmarea produselor, cu obligativitatea informarii cumparatorului.

Cumparatorul este îndreptatit la revocarea comenzii, având acest drept legitim doar pîna la sosirea confirmarii

Revocarea care va fi trimisa dupa sosirea confirmarii nu va fi valabila.

Refuzul preluarii coletului implica obligatia de plata a transportului catre curier (tur-retur), altfel persoana si firma care a efectuat comanda, nu va mai putea cumpara de la firma noastra pana cand prejudiciul cauzat nu va fi platita.

 

 

Informatii Plata

Preturile de pe site sunt afisate cu TVA (pentru persoane fizice) si in aceeasi timp fara TVA (pentru calcul net in cazul firmelor)

Va rugam sa completati formularul cu datele firmei dvs pentru a va putea emite factura fiscala pentru comanda aferenta. 

- Aveti posibilitatea de a plati prin transfer bancar dupa ce ati solicitat si ati primit factura proforma referitor la comanda dumneavoastra. (Recomandat in cazul coletelor cu valoare ramburs mare)

- Aveti posibilitatea de a plati prin ramburs la curier.

 


Informatii Transport

Valoarea transportului va fi suportat de catre cumparator.

Aveti posibilitatea de a alege intre serviciile de curierat rapid, oferite de Dragon Star Courier. In momentul sesizarii a unor deteriorari a coletului, vizibil in exterior sau a produselor fragile din interior (in timpul transportului), va rugam sa intocmiti proces verbal de constatare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa ne trimiteti pe mail impreuna cu pozele doveditoare. 

Va rugam verificati pagina Curierului pentru a afla taxele de curierat, tinand cont de greutatea coletului si de valoarea rambursului.

 

DRAGON STAR

http://curierdragonstar.ro/tarife/

 

FAN CURIER

http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/

 

O alta metoda, pe GRATIS este preluarea personala a coletului la Oradea.


Informatii despre Garantie 

Sticle Flair

Deoarece produsul este destinat exercitiilor de aruncare in aer si cadere libera, este posibil sa intre in contact cu sol.

Garantia vizeaza acea perioada in care produsul este folosit deasupra unui teren acoperit cu un strat de covor special, numit “covor bar” care are dimensiunile de cel putin 150 x 90 cm, ca sa asigure eviterea impactului, obiectului cu solul.

In lipsa actelor doveditoare despre achizitionarea acestui “covor bar”, garantia pierde valoarea in momentul folosirii obiectului fara acest strat protector.


Aparate Electrice

Garantia produselor de 1, respectiv 2 ani va fi mentionata pe factura fiscala, impreuna cu seria aparatelor. In caz de necesitatea unei reparatii, produsul se va prezenta la furnizor in ambalajul original,  cu seria aparatului afisat.

Comercializam si piese de schimb de uzura zilnica care nu intra in garantie, cum ar fi: cuplul de cauciuc ( kit de reparatie); cuplu pentru immersion blender, lame de taiere , recipiente din polycarbonat si metal.