The Porthole InfuserMărește poza

The Porthole Infuser

Pret pe bucata

 

The Porthole Infuser este un vas de infuzie simplu dar elegant, proiectat de Martin Kastner - Crucial Detail Studio.

Acesta poate fi folosit pentru a crea cocktail-uri izbitoare, uleiuri, ceaiuri, limonada, cafea, sau orice alt tip de infuzie rece.

Ascunde detaliile

Disponibilitate:La Comanda!

517,50 ron + TVA
615,83 ron cu TVA

 Pret pe bucata

 

The Porthole Infuser

Sticlă securizata, oțel inoxidabil, silicon de calitate superioara - folosibila in alimentatia publica.
Dimensiuni exterioare: 17cm x 17cm x 5 cm
Dimensiuni interioare: 15cm x 2,5 cm diametru
Volumul: 390ml

 

Ce este inclus:
Un hublou (Porthole Infuser).
Trei filtre din oțel inoxidabil,cu diferite densități.
Un capac de silicon flexibil pentru a sigila conținutul in cazul infuziilor pe termen lung.
O cheie hexagonală.
Un set de șuruburi pentru asamblare rapidă.
Patru retete de cocktail de la "The Aviary".

 

SFATURI

Vă recomandăm ca utilizatorii noi să se familiarizeze cu infuzorul prin testarea cu apă, înainte de prima utilizare.
Garnitura este detașabil și poate deveni dislocat atunci când infuzorul este demontat. Acesta nu este un motiv de îngrijorare.
Când se reintroduce garnitura, asigurati-va ca este așezata în canelura, cu muchia rotunjită spre exterior.
Strângeți ferm, primul șurub cu cheia hexagonală.
Tineti fixat geamurile în timp ce strângeti al doile șurub.
Verificati (cum ar fi un volan) pentru a va asigura că garnitura este montata corect.
Nu strângeți exagerat șurubul central deoarece are rol de a ține geamurile in loc, dar inchiderea prin garnitură provine de la invartirea geamurilor.
Există trei filtre din care alegeti cu atentie care doriti sa folositi potrivit produsului finit al dumneavoastră. 
Nu introduceți dopul de sigiliu când infuzia are ingrediente care sunt carbogazoase, sau care pot fermenta.

Creșterea presiunii din interiorul infuzorului poate duce la scurgeri.
Verificati produsul din punct de vedere sanitar, pentru a evita boali alimentare. Multe combinații de ingrediente, in special infuzii de ulei, pot prezenta un teren propice pentru bacterii.

 

Porthole Infuser Video

 


Cocktail María Félix by Crucial Detail

 

3 large strawberries
1/2 medium sized Navel or Valencia orange
2 oz (60g) roasted cacao nibs
7 oz (200ml) Tequila Blanco (Herencia Mexicana)
2 3/4 oz (80ml) Grand Marnier
 
Wash fruit. Quarter strawberries lenghtwise, stem on, and fan-slice them. Cut orange cross-grain into 1/8” thick slices.
 
Arrange 6 strawberry fans in Porthole, alternating skin and pulp facing the glass pane. Sprinkle half of cacao nibs on strawberries. Arrange a layer of orange slices. Sprinkle rest of cacao nibs on oranges. Arrange remaining strawberries, lightly packing the Porthole cavity.
 
Close Porthole, tighten screw, squeeze, snug screws, and check for good seal.
 
Combine tequila and Grand Marnier.
 
Fill Porthole with combined liquids.
 
Infuse for a minimum of 30 minutes before sampling, consume within 4 hours (extended infusion of orange rind will turn the infusion bitter). 
 
Tips:
- We highly recommend using Herencia Mexicana Tequila Blanco for this particular cocktail but any quality white tequila with pronounced agave notes should work nicely.
- Sifting the cacao nibs will reduce chocolate dust clouding the infusion.
- To transform María Félix into a spicy La Valentina, add one medium dried chipotle pepper to ingredients.
 
 
 
 

Cocktail Ginger Rye Mikado by Crucial Detail

 

1 medium sized ginger root
1 lime
1 1/4 oz (35g) maple syrup
10 oz (285g) rye whiskey
 
Wash lime and peel it with a vegetable peeler. Remove pith if necessary. Reserve peel.
Juice the peeled lime. Strain the juice.
Stir lime juice, maple syrup and whiskey together.
 
Julienne ginger.
Cut reserved lime zest into 3/16” wide strips.
 
Arrange ginger and lime in the porthole into a random pattern, lightly packing the Porthole cavity.
Close the Porthole and check for a good seal.
Fill with Porthole with cocktail base.
Infuse for a minimum of 30 minutes before sampling, enjoy for up to 6 hours straight up, over ice or with a dash of soda.
 
  • Lungime: cm - 17
  • Inaltime: cm - 5
  • Nr Bucati pe set: 1
  • Volum: ml - 390
  • Material folosit: - Metal / Plastic / Sticla
  • Diametru: Ø cm - 15
  • Latime: cm - 17

Scrieți-vă părerea

The Porthole Infuser

The Porthole Infuser

Pret pe bucata

 

The Porthole Infuser este un vas de infuzie simplu dar elegant, proiectat de Martin Kastner - Crucial Detail Studio.

Acesta poate fi folosit pentru a crea cocktail-uri izbitoare, uleiuri, ceaiuri, limonada, cafea, sau orice alt tip de infuzie rece.

Scrieți-vă părerea