The Porthole Infuser - Recipient pt Macerat

641,41 RON
Tax included

The Porthole Infuser este un vas de infuzie simplu dar elegant, proiectat de Martin Kastner - Crucial Detail Studio. Acesta poate fi folosit pentru a crea Cocktail-uri izbitoare, uleiuri, ceaiuri, limonada, cafea, sau orice alt tip de infuzie rece.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
2 5% Pana la 64,14 RON
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe bucata

The Porthole Infuser - RECIPIENT PENTRU MACERAT, din Sticla securizata, otel inoxidabil, silicon de calitate superioara - folosibila in alimentatia publica. Dimensiuni exterioare: 17cm x 17cm x 5 cm. Dimensiuni interioare: 15cm x 2,5 cm. Volumul: 390ml

Ce este inclus:Un hublou (Porthole Infuser). Trei filtre din otel inoxidabil, cu diferite densitati. Un capac de silicon flexibil pentru a sigila continutul in cazul infuziilor pe termen lung. O cheie hexagonala. Un set de suruburi pentru asamblare rapida.

SFATURI Va recomandam ca utilizatorii noi sa se familiarizeze cu infuzorul prin testarea cu apa, inainte de prima utilizare. Garnitura este detasabil si poate deveni dislocat atunci cind infuzorul este demontat. Acesta nu este un motiv de ingrijorare. Cand se reintroduce garnitura, asigurati-va ca este asezata in canelura, cu muchia rotunjita spre exterior.Strangeti ferm, primul surub cu cheia hexagonala. Tineti fixat geamurile in timp ce stringeti al doile surub. Verificati (cum ar fi un volan) pentru a va asigura ca garnitura este montata corect. Nu stringeti exagerat surubul central deoarece are rol de a tine geamurile in loc, dar inchiderea prin garnitura provine de la invartirea geamurilor. Exista trei filtre din care alegeti cu atentie care doriti sa folositi potrivit produsului finit al dumneavoastra. Nu introduceti dopul de sigiliu cind infuzia are ingrediente care sunt carbogazoase, sau care pot fermenta. Cresterea presiunii din interiorul infuzorului poate duce la scurgeri. Verificati produsul din punct de vedere sanitar, pentru a evita boali alimentare. Multe combinatii de ingrediente, in special infuzii de ulei, pot prezenta un teren propice pentru bacterii.

010321
1 Obiect

Fisa tehnica

Material:
Metal & Plastic
Culoare:
Transparent
Volum - ml:
385
Înălțime - cm:
17.5
Greutate - Kg:
0.85
Informativ - Nr buc. / set:
1