• Nou

Blender 750 ECLIPSE cu SCUT Hamilton Beach

5.310,00 RON

Pret pe bucata

 

ECLIPSE HBH 750 cu scut de protectie (SHIELD) este un model nou pe gama de produse al celui mai cunoscuti producator de blendere, Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri IN LINISTE !!!

 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe bucata

 

GraČ›ie tehnologiei unice QuietBlend ™, vÄ puteČ›i servi clienČ›ii cu bÄuturi super-cremoase, fÄrÄ sa deranjati conversaČ›iile lor.

Wave ~ Action® System ofera performanta ridicata deoarece in mod continuu redirectioneaza mixtura spre lamele de taiere. Lamele din otel inoxidabil sunt durabile si garanteaza rapiditatea procesarii. Cuplu ambreiaj din metal.

Aparatul a fost testat in laboratorii speciale, in conditii de ploaie, astfel asigura o protecČ›ie maximÄ Ă®mpotriva pÄtrunderii umezelii, care poate scurta in mod dramatic durata de viaČ›Ä a blenderului.

Motorul puternic de 3HP este suficient de tare ca sa faca fata la ingrediente tari Ă®n cel mai scurt timp Č™i este optimizata pentru o viaČ›Ä maximÄ ce poate avea un motor.

Functii pre-programate pe 5 butoane, pentru bÄuturi populare. SelectaČ›i din peste 100 de cicluri pre-programate pentru versatilitate maximÄ. cicluri suplimentare personalizate sunt disponibile Č™i pot fi descÄrcate cu uČ™urinČ›Ä pe un card de memorie.

Cana din policarbonat, Stivuibil, 48 oz / 1.4 L, rezistent la spargere. 

Cuplu ambreiaj durabil din metal. Senzorul restrictioneaza pornirea motorului atunci când cana nu este la loc, astfel ajuta la prevenirea mÄcinarii ambreiajului Č™i prelungeste durata de viaČ›Ä a recipientului.

Quiet Shield ™ face ECLIPSE sa fie unul dintre cele mai silenČ›ioase blenderele din lume. Scutul se deschide la o Ă®nÄlČ›ime maximÄ de numai 22 inch / 56cm, astfel Ă®ncât sÄ poatÄ fi uČ™or de inlocuit. Motorul se opreČ™te atunci când operatorul deschide scutul de protectie Quiet Shield ™ pentru a se asigura liniČ™te in bar, de fiecare datÄ.

Indicatorul de temperaturÄ avertizeazÄ operatorul Ă®nainte de supraĂ®ncÄlzirea motorului Ă®mpotriva utilizÄrii abuzive. Blenderul dispune de un ciclu de rÄcire pentru a reduce rapid temperatura motorului Č™i a relua funcČ›ionarea normalÄ.

Produsul dispune de o garanČ›ie Global Care. Acest lucru garanteazÄ cÄ produsul nu are defecte de materiale Č™i de manoperÄ. 


Video blender 750 Eclipse Hamilton Beach

1 Obiect