Detergent DUSTY - Praf Curatat Aparate Espressoare 900g

32,13 RON
cu TVA

Detergent Dusty Caff 900gr - in forma de praf cristalizat pentru curatat aparate espressoare, import Italia. Pentru a preveni problemele legate de calcar va recomandam intretinerea periodica a espressorului folosind solutii de decalcefiere.

NUMAI pentru uz PROFESIONAL!

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
2 4% Pana la 2,57 RON
4 6% Pana la 7,71 RON
6 8% Pana la 15,42 RON
10 12% Pana la 38,56 RON
12 15% Pana la 57,83 RON
Cantitate
Pe Stoc !

Pret pe bucata

Dusty Caff 900gr -detergent praf cristalizat pentru curatat aparate espressoare, import Italia. Indeparteaza depunerile de grasime si cafea din grup,electrovalve, circuitul apei,ideal pentru curatire si intretinere aparate cafea si piese aparate de cafea. Este produs de aceeasi companie care produce Puly Caff

PentruBar.ro distribuie pe plan national Accesorii pentru Barista, cum ar fi: tampere (Motta) disponibili pentru CIMBALI, Faema & Marzocco si alte firme renumite de aparate espresoare, suporturi de tampare / presare pentru portafiltru, mai multe modele de cutii pentru zat (knock Box Motta), ibrice profesinale pentru spuma / crema lapte cappuccino (Motta Professional Milk Jug), accesorii si ustensile de curatare ( perii, Dusty Caff, Audaz Planchas ), diferite pahare si cesti pentru cafea si specialitati de cafea, lingurite espresso si cappuccino, etc. Oferim reduceri pentru achizitii en-gros. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati!

NUMAI pentru uz PROFESIONAL! A NU se lasa la indemana Copiilor ! Spalati-va pe maini dupa folosire ! Purtati ochelari si manusi de protectie ! In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu multa apa, scoateti lentilele de contact si continuati sa va spalati. In caz de accident, aratati doctorului eticheta produsului !

9V133
25 Produse

Fisa tehnica

Greutate - Kg:
0.9
Cantitate minima / comanda - buc:
1
Informativ - Nr buc. / set:
12

S-ar putea sa-ti placa