• Nou

Sirop TONKA BEAN / FASOLE TONKA, MONIN

29,12 RON

Siropul Monin Tonka bean este ideal pentru specialitatile din cafea: Flavoured Cappuccino, Latte Aromatizat, Ciocolata calda si nu in ultimul rand pentru Cocktailuri

Nu ratati ocazia de PROMO 5 + 1

prin care obtineti pretul de 26,45 RON cu TVA

* puteti alege diferite arome in cadrul promotiei

Cantitate
Pe Stoc !

Pret pe sticla de 0.7 L

Informativ: 6 sticle / box

Tonka Bean este de fapt o fasole parfumata - o samanta de la un copac nativ din America de Sud - a carui gust este o reminiscenta a vanilie cu note de caramel prajit. Deseori este folosita de patiseri la deserturi, cum ar fi crema de zahar ars, Ganache si macaroons. Monin Tonka Bean ofera acest gust unic perfect pentru a crea specialitati de cafea si ciocolata, bauturi sublime.

VÄ recomandam sirop Monin Tonka Bean in toate aplicatiile de cafea latte, atat calde si reci. Daca va pregatiti o bautura fierbinte, cum ar fi latte sau cappuccino, va sugeram sa nu depaseasca temperatura de 60 ° C , in scopul de a pÄstra si de a aprecia toate aromele bogate si aromate de Tonka Bean. Pe langa aplicatiile de cafea, siropul Monin Tonka Bean va va permite sÄ explorati arome noi in cocktail-uri preferate clasice, cum ar fi Manhattan, Martini si Colada.

Recomandat pentru: Bauturi desert, Cafele de specialitate, Milkshake-uri, Cocktail-uri

5 Produse

Fisa tehnica

Înălțime - cm:
31.5
Greutate - Kg:
1.4
Diametru - Øcm:
7.5
Buc/Set:
6
Volum - ml:
700
Necesita ambalare speciala (FRAGIL):
DA ! (cost suplimentar pentru ambalaj)