Piure PINEAPPLE / ANANAS - Pulpa fructe MONIN

46,49 RON
Tax included

Piure Monin - Ananas: destinat profesionistilor din industria Horeca - baruri, cafenele, hoteluri etc., putind fi folosite in Cocktail-uri, fresh-uri, ceaiuri, sucuri, smoothieuri si alte preparate.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe 1 bucata

Noile piureuri Monin, 100% naturale, sunt destinate profesionistilor din industria Horeca - baruri, cafenele, hoteluri etc. si au o gama larga de intrebuintari, putind fi folosite in Cocktail-uri, fresh-uri, ceaiuri, sucuri, smoothieuri si alte preparate.

Ce este un SMOOTHIE? Este o pasta cremoasa, de fructe si / sau legume - dulce sau sarat -, excelent izvor de vitamine atat vara cat si in timpul iernii. Spre deosebire de alte bauturi mixate (ex. shake), baza de piureuri este apa (gheata). Amestecand diferite fructe (pireuri sau sucuri naturale) putem crea combinatii aproape nelimitate, asigurand o gama larga de preparate racoritoare.

Ananasul este o plantă tropicală originara din America de Sud. Cunoscutul fruct de ananas are pulpa suculenta si carnoasa, pe cand exteriorul este dur, cu mici scolzisori. Pulpa poate varia ca si culoare de la alb-crem la galben si are un amestec de gust dulce acrisor si o aroma bogata. Ananasul este inclus in randul plantelor medicinale datorita calitatilor fructului sau, care are numeroase efecte benefice asupra sanatatii.

AL.MONPURANA
3 Produse

Fisa tehnica

Volum - ml:
1 L
Cantitate minima / comanda - buc:
1
Informativ - Nr buc. / set:
4

S-ar putea sa-ti placa