Dezvoltat pentru a aduce aroma de mirodenii si prospetime la orice bautura, siropul Monin Ginger va v-a stimula simturile cu mirosul sau puternic de radacina de ghimbir si aroma de ghimbir crud. In principiu cultivat in Jamaica, Africa, India, China si Australia, ghimbirul face parte din aceeasi familie cu turmeric si cardamom. Un condiment de bucatarie iute dar parfumat, ghimbirul are o aroma piperata, cu un indiciu dulce de lamaie, si o aroma iute. De asemenea se serveste murat, conservat, in sirop (ghimbir stem), confiat si cu zahar cristal. Ghimbirul este utilizat in amestec cu cartofii prajiti si curry, sau marinat si ras pentru ceai. Ghimbirul uscat se pune in budinci, turte, cookie-uri si prajituri. De asemenea, este utilizat pentru a face bere de ghimbir. Incercati sa creati ceaiuri picante, cafea, cocktailuri si punch de fructe cu ajutorul siropului Monin Ginger.
Se recomanda pentru: Ceaiuri, Cocktail-uri, Punch de fructe