Blender 250 Hamilton Beach - RIO, HBB250-CE

1.188,81 RON
1.153,15 RON Salveaza 3%
cu TVA Disponibil

Unul din cel mai cunoscuti blendere de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri. Foloseste technologiaWave-Action care-i ofera performanta ridicata deoarece in mod continuu redirectioneaza mixtura spre lamele de taiere.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
2 6% Pana la 138,38 RON
6 10% Pana la 691,89 RON

Pret pe bucata

Unul din cele mai cunoscute blendere de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri. Foloseste technologiaWave-Action care-i ofera performanta ridicata deoarece in mod continuu redirectioneaza mixtura spre lamele de taiere. Cele patru lame din otel inoxidabilsunt durabile si garanteaza rapiditatea procesarii. De exemplu: este capabil sa produca un Daiquiri de 16oz. (473ml) in doar 20 de secunde. Prevazut cu motor de 1/2 HP (372 W) al carui vibratii sunt amortizate cu ajutorul picioarelor Sure Grip. Recipientul de 44oz. (1301 ml) din polycarbonat este rezistent la socuri, se poate umple printr-un orificiu in partea de sus, folosind capacul gradat. Butoanele sunt usor de folosit in pozitiile High (viteza mare) / Low (viteza mica) si ON / OFF / PULSE (functionare instantaneu) Dimensiuni:40.64 I x 16.51 L x 20.32 l. Garantia produselor va fi mentionata pe factura fiscala, impreuna cu seria aparatelor. In caz de necesitatea unei reparatii, produsul se va prezentata la furnizor in ambalajul original, cu seria aparatului afisat.

Comercializam si piese de schimb de uzura zilnica care nu intra in garantie, cum ar fi: cuplul de cauciuc ( kit de reparatie); cuplu pentru immersion blender, lame de taiere , recipiente din polycarbonat si metal.

Acest model NU este recomandat pentru uz Professional !!!

HBB250

Fisa tehnica

Material:
Metal & Plastic
Greutate - Kg:
3.9
Cantitate minima / comanda - buc:
1

S-ar putea sa-ti placa