• Pret redus

Blender 908 Hamilton Beach, HBB908-CE

892,50 RON
785,40 RON Salveaza 12%
cu TVA Disponibil

Cel mai cunoscut blender de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri. A se folosi cu gheata sparta, 1 - 15 bauturi preparate pe zi.

Recomandat DOAR pentru uz casnic !

Cantitate
Pe Stoc !

Pret pe bucata

Cel mai cunoscut blender de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri. De exemplu: este capabil sa produca un Daiquiri de 16oz. (473ml) in doar 25 de secunde. Prevazut cu motor de 3/8 HP (298 W) si cu un recipient de 44oz. (1301 ml) din polycarbonat, care se poate umple printr-un orificiu in partea de sus, folosind capacul gradat. Recomandat sa se foloseasca cu gheata pisata, 1 - 15 bauturi preparate pe zi. Butonul de pornire / oprire este usor de folosit in pozitiile High (viteza mare), Low (viteza mica) si OFF Dimensiuni: 38.74 I x 16.51 L x 20.32 l Garantia produselor va fi mentionata pe factura fiscala, impreuna cu seria aparatelor. In caz de necesitatea unei reparatii, produsul se va prezentata la furnizor in ambalajul original, cu seria aparatului afisat.

Comercializam si piese de schimb de uzura zilnica care nu intra in garantie, cum ar fi: cuplul de cauciuc ( kit de reparatie); cuplu pentru immersion blender, lame de taiere , recipiente din polycarbonat si metal.

Acest model NU este recomandat pentru uz Professional !!!

HBB908
10 Produse

Fisa tehnica

Material:
Metal & Plastic
Greutate - Kg:
3.2
Cantitate minima / comanda - buc:
1
Informativ - Nr buc. / set:
1

S-ar putea sa-ti placa