PentruBar.ro®  - Blender 450 Hamilton Beach - TANGO, HBH450-CE
  • PentruBar.ro®  - Blender 450 Hamilton Beach - TANGO, HBH450-CE

Blender 450 Hamilton Beach - TANGO, HBH450-CE

2.356,20 RON
cu TVA Disponibil

Unul din cel mai cunoscuti blendere de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri sau alte frozen-cocktailuri. De exemplu: este capabil sa produca un Daiquiri de 16oz. (473ml) in doar 15 de secunde. Umplut cu gheata sau fructe congelate, nu conteaza - Tango face fata !

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
2 4% Pana la 188,50 RON
3 6% Pana la 424,12 RON
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe bucata

Unul din cele mai cunoscute blendere de la producatorul Hamilton Beach, special conceput pentru a prepara un Margarita, Daiquiri, diferite frozen-cocktailuri, smoothieuri sau chiar sosuri si supe... Foloseste technologiaWave-Action care-i ofera performanta ridicata deoarece in mod continuu redirectioneaza mixtura spre lamele de taiere. Cele patru lame din otel inoxidabilsunt durabile si garanteaza rapiditatea procesarii. Cuplu ambreiaj din metal. De exemplu: este capabil sa produca un Daiquiri de 16oz. (473ml) in doar 15 de secunde. Umpleti cu gheata sau fructe congelate - Tango face fata ! Prevazut cu motor de 1 HP (745 W !!!) al carui vibratii sunt amortizate cu ajutorul picioarelor Sure Grip. Recipientul din polycarbonat este rezistent la socuri, se poate umple printr-un orificiu in partea de sus, folosind capacul gradat. Butoanele sunt usor de folosit in pozitiile High (viteza mare) / Low (viteza mica) si ON / OFF / PULSE (functionare instantaneu). In plus mai are si temporizator pentru a usura munca barmanului. Pana cand blenderul lucreaza, barmanul poate face altceva, economisind timp. Garantia produselor va fi mentionata pe factura fiscala, impreuna cu seria aparatelor. In caz de necesitatea unei reparatii, produsul se va prezentata la furnizor in ambalajul original, cu seria aparatului afisat.

Comercializam si piese de schimb de uzura zilnica care nu intra in garantie, cum ar fi: cuplul de cauciuc ( kit de reparatie); cuplu pentru immersion blender, lame de taiere , recipiente din polycarbonat si metal.

HBB450
1 Obiect

Fisa tehnica

Material:
Metal & Plastic
Greutate - Kg:
4.5
Cantitate minima / comanda - buc:
1
Informativ - Nr buc. / set:
1

S-ar putea sa-ti placa