Carte [EN] The PDT Cocktail...
Ghidul complet al Barmanului
Poze - prezentari al bauturilor, istoric, retete, metode, sfaturi (!)
Pret / bucata.
"Barmanii japonezi ... dedica o cantitate mare de energie pentru a-și perfectiona abilitățile și ... știu că efortul maxim se transforma într-o experiență mai bogată pentru oaspete ... cred personal că cele mai bune cocktail-uri din lume se găsesc astăzi în Japonia ... "
Kazuo Uyeda
• Oferă o imagine excelentă în viata de bar clasică japoneză
• Prima ediție în limba engleză
• Lucrări originale ale Kazuo Uyeda de renume internațional
• ISBN: 978-1-94119-904-6
We'll slide into your inbox when the product is back in stock.
Politică de securitate
Transport si Retur
Livrăm produsele noastre în țările Uniunii Europene cu 0% TVA pentru tranzacțiile intracomunitare
Ghidul complet al Barmanului
Poze - prezentari al bauturilor, istoric, retete, metode, sfaturi (!)
Pret / bucata.
Cartea "100 retete de cocktail" conține o suită din cele mai clasice rețete de băuturi alcoolice pentru a vă îndruma în lumea mixologiei.
Cu imagini colorate, această compilație de cocktail-uri de ultimă oră, este esențială pentru orice barman.
► Conține 100 de rețete clasice
► Tipuri de pahare
► Ustensile pentru barmani
► Imagini color
In aceasta carte faimoasa veți găsi rețete de cocktailuri de care veți avea nevoie pentru a începe să amestecați bauturle intr-un mod corect. Cuprinde imagini și secțiuni despre tehnici, echipamente, pahare, ingrediente și decorațiuni.
Pret / bucata.
Poate cel mai bun manual pentru barmani si ghid pentru Hoteluri si Restaurante, cu o colecție mare de rețete și sfaturi despre tehnici.
• Reproducerea ediției din 1900
• Introducere nouă scrisa de Robert Hess
• Ne arata mentalitatea barmanilor din anii 1800
• 288 de pagini
• ISBN: 978-1-60311-167-6
In aceasta carte faimoasa veți găsi rețete de cocktailuri de care veți avea nevoie pentru a începe să amestecați bauturle intr-un mod corect. Cuprinde imagini și secțiuni despre tehnici, echipamente, pahare, ingrediente și decorațiuni.
Pret / bucata.
Câștigător concursului "Tales of the Cocktail Spirited" din 2014 - cea mai bună carte pentru barmani.
• 77 de rețete vintage de băuturi din Caraibe, dintre care 16 nu au fost publicate niciodată
• Câștigătorul premiului 2014 "Tales of the Cocktail Spirited" pentru cea mai bună carte
• ilustrat cu grafică de epocă și fotografii istorice
• 317 de pagini
• Publicat de Cocktail Kingdom®
• ISBN: 978-1-941199-03-9
• Preț de listă - 39,95 USD
Pret / bucata.
Poate cel mai bun manual pentru barmani si ghid pentru Hoteluri si Restaurante, cu o colecție mare de rețete și sfaturi despre tehnici.
• Reproducerea ediției din 1900
• Introducere nouă scrisa de Robert Hess
• Ne arata mentalitatea barmanilor din anii 1800
• 288 de pagini
• ISBN: 978-1-60311-167-6
Pret / bucata.
Cartea "100 retete de cocktail" conține o suită din cele mai clasice rețete de băuturi alcoolice pentru a vă îndruma în lumea mixologiei.
Cu imagini colorate, această compilație de cocktail-uri de ultimă oră, este esențială pentru orice barman.
► Conține 100 de rețete clasice
► Tipuri de pahare
► Ustensile pentru barmani
► Imagini color
Pret pe bucata
O abordare revolutionara a prepararii mai bune a cocktail-urilor si a bauturilor.
In cartea Pickle Juice, autoarea Florence Cherruault prezinta peste 50 de cocktailuri interesante pe baza de suc de muraturi și bauturi sănătoase, care se adaptează rapid și ușor.
Pret / bucata.
Carte - The Flowing Bowl "What and When to Drink"
• O colecție excentrică de rețete cocktail din "primul barman modern"
• Reproducerea ediției din 1891
• Introducere nouă de David Wondrich
• Rețete sofisticate de pre-prohibitie
• 308 de pagini
Ghidul complet al Barmanului
Poze - prezentari al bauturilor, istoric, retete, metode, sfaturi (!)
Pret / bucata.
Cu peste 50 de rețete cocktail, inclusiv cocktail-uri clasice, cum ar fi margarita, această carte de rețete cocktail este un cadou perfect pentru cineva care vrea să urce la nivelul următor in pregatirea bauturilor fine.
Caracteristicile produsului:
• Imagini complete color
• Conține rețete clasice de cocktailuri sau rețete cu tenta modernă
• Include sfaturi, tehnici, instrumente, pahare si metode
• Scris de un expert în cocktailuri
• Autor: Tristan Stephenson
Pret / bucata.
• Prima carte de cocktail publicată de un autor afro-american
• Introducere de la renumitul autor al romului, Ian Burrell
• Publicat inițial în 1917
• Hardcover
• Publicat de Cocktail Kingdom®
• ISBN: 978-1-941199-05-3
Pret / bucata.
(Carte pentru barmani, in limba Engleza)
80 de cocteiluri si cure de mahmureala, recomandate de "Maestro" Salvatore Calabrese.
Informatii despre motivul de ce avem mahmureala si cum sa prevenim.
Exista chiar si cateva oferte nealcoolice daca intr-adevar "nu mai poti" cu stomacul.
Plin de citate intelepte si sfaturi de la experti. Exista chiar si un plan de detoxifiere si o scala pentru a va judeca mahmureala.
Pret / bucata.
Cadoul ideal pentru un barman adevarat.
• Mixologul premiat Masahiro Urushido de la Katana Kitten din New York City, împreună cu co-autorul Michael Anstendeg, scrie despre meșteșugul cocktailurilor japoneze .
• În cartea The Japanese Art of the Cocktail, Urushido împărtășește cunoștințele sale imense despre cocktailurile japoneze cu optzeci de rețete care exemplifică cel mai bine contribuția Japoniei la scena cocktailurilor, atât de la propriul bar, cât și de la mixologi japonezi din întreaga lume.
Urushido se adâncește în ceea ce constituie exact abordarea japoneză a cocktail-urilor și demitifică tehnicile care au fost transmise de-a lungul generațiilor, toate surprinse în fotografii uluitoare.
• Copertă cartonată: 288 de pagini
• ISBN-13: 978-0358362029
Pret pe bucata.
Experimentați cartea mistica Tequila!
Incluzând 40 de rețete pentru alimente și băuturi, Tequila urmărește transformarea plantei de agave, cultivate într-o singură regiune din Mexic, într-un spirit unic și variat, de la blanco la reposado la anejo.
Mai mult decât simpla alegere și baza pentru margaritas, tequila este o licoare bogata în istorie și tradiții.
Creată din sucul distilat al plantei de blue agave, tequila se mândrește cu o faimă îndelungată și o poziție apreciată în societatea mezoamericană.
Pentru a savura și a aprecia în mod corespunzător această băutură, mai întâi trebuie să-i urmărim crearea și dezvoltarea.
În Tequila, istoria, fabricarea, degustarea și aprecierea sunt explorate în profunzime.
Pret / bucata.
Ghidul barmanului de la renumitul hotel Hoffman House din New York City - Bartender's Guide
• Publicată inițial în 1912
• Introducere scrisa de către barmanul Jim Meehan
• Publicat de Cocktail Kingdom®
• ISBN: 978-1-60311-527-8
Pret / bucata.
• Conține multe rețete de cocktail-uri în premieră, inclusiv Sazerac și Bronx
• Reproducerea ediției clasice din 1908
• Cu o nouă introducere de John Burton
• Volum broşat, 143 pagini
• ISBN: 978-1-60311-189-8