Knock Box Clasic Lemn - Cutie Zat

162,44 RON
cu TVA

Acest Knock Box Classic combină designul elegant si minimalismul cu manevrarea și curățarea ușoară. Corpul robust din lemn găzduiește containerul integrat din metal inoxidabil (GN 1/4), care se poate scoate pur și simplu prin ridicarea barei de lovire pentru eliminarea și curățarea rapidă.

Reduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
2 5% Pana la 16,24 RON
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Cutia clasica Knock Box din lemn + metal inoxidabil (GN 1/4), creată pentru a arăta bine în orice cafenea.

Atat pentru profesioniștii de barista, precum și pentru utilizatorii de aparate espresso, este esențial să se utilizeze o cutie de depozitare stabilă și solidă pentru eliminarea rapidă a reziduririlor de espresso. Cu cât containerul este mai greu, cu atât mai ușor va fi să scoateți pucul de espresso din portafilter. Atât bara de lovire, cât și baza trebuie să fie bine amortizate pentru a absorbi impactul atât pe scule, cât și pe suprafața de lucru.

În calitate de furnizor de accesorii si echipamente pentru un espresso reusit, gama noastră de knock box reprezintă una dintre specialitățile noastre și ne străduim în mod constant să oferim produse inovatoare. Orice idee, sugestie  sau solicitare din partea dvs. este foarte binevenita și apreciata.

Barista Line
ACC272

Fisa tehnica

Material:
Metal & Lemn
Lungime - cm:
28
Lățime - cm:
17
Înălțime - cm:
12.5
Greutate - Kg:
2
Informativ - Nr buc. / set:
1

S-ar putea sa-ti placa