SPATULA pentru Spuma de Bere - CUTIT Plastic
  • SPATULA pentru Spuma de Bere - CUTIT Plastic

SPATULA pentru Spuma de Bere

16,66 lei
Disponibil

Pret / bucata. 

Spatula speciala pentru indepartarea surplusului de spuma de bere, este produs dintr-un material plastificat alb .

Berea se serveste cel mai bine in intervalul cuprins între "rece ca gheaţa" şi temperatura "pivnitei" (cuprinsă între 12-14C).

Trebuie retinut ca turnarea berii in pahar poate fi o arta: daca preferati un guler de spuma fin dar bogat, turnati berea cu viteza, perpedicular in pahar.

Cel mai eficient mod de a obtine nivelul de spuma dorit este sa inclinati paharul si sa incepeti sa turnati berea pe unul din peretii interiori ai acestuia, dupa care sa plasati perpedicular sticla si sa turnati in centrul paharului.

In acelasi timp, este la fel de importanta si distanta la care tineti sticla de pahar in momentul turnarii.

SPATULA pentru Spuma de Bere - CUTIT Plastic

SPATULA pentru Spuma de Bere

16,66 lei
Disponibil
Cantitate :
Transport

Din cauza luminii artificiale sau a blitzului folosit, pozele pot diferi de produsul real.

Grabeste-te ! Doar 8 buc. mai gasesti in stoc !

 

Politică de securitate

 

Transport si Retur

  Fara TVA in UE

Livrăm produsele noastre în țările Uniunii Europene cu 0% TVA pentru tranzacțiile intracomunitare

Are "maner" si "lama" pentru indepartarea surplusului de spuma de bere, realizand un pas important din cele 9, in cadrul "Perfect Serve".

Denumirea celor 9 pasi necesari in Ritualul de Turnare a Berii imprumuta ceva din terminologia medievala a cavalerilor:

►Purificarea, spalarea si curatarea paharului.

►Sacrificiul, deschiderea cepului, cu scurgerea primelor picaturi.

►Alchimia Lichida, introducerea paharului sub cep, la un unghi de 45 de grade, fara a atinge teava cepului.

►Coroana de spuma, ce presupune coborarea paharului, pentru ca spuma sa se formeze natural.

►Mutarea - inchiderea rapida a cepului concomitent cu deplasarea paharului intr-o parte pentru a nu lasa picaturile de bere sa cada peste spuma formata.

►Taierea, indepartarea partii de deasupra a spumei cu ajutorul unui cutit / spatula.

►Regula celor doua degete, "Judecata" masurarea stratului de spuma

►Curatarea, scufundarea paharului plin cu bere intr-o cuva cu apa rece.

si ultimul pas ► Totul se incheie cu "Rasplata", care presupune servirea paharului gata pregatit pe un suport, avand grija ca acesta sa fi e intors cu logo-ul spre client.

Spuma dezvăluie multe despre calitatea berii.

O spumă înaltă, cu bule mici, care durează multă vreme, este adesea semnul unei beri de calitate.

Dacă o spumă iniţial înaltă dispare rapid, acest lucru se poate datora faptului că berea a fost servită prea caldă, sau că paharul nu a fost bine spălat şi are depozite de grăsime, sau detergenţi, chiar dacă ele nu se văd cu ochiul liber.

Spuma unei beri de calitate trebuie să fie albă, densă, cu înălţimea de 3-4 cm, persistentă timp de minim trei minute, însoţită de perlaj constant.

5359/230
8 Produse

Fisa Tehnica

Material:
Plastic
Culoare:
Alb
Lungime - cm:
23
Lățime - cm:
2.5
Cantitate MINIMA de comandat:
1 Buc.
Informativ - Nr buc. / set:
36
Cod NC:
3924 1000

S-ar putea sa-ti placa si

Verifica aici ce produse cumpara altii
Pahar BISTRO Apa / Bere [PASABAHCE] 385ml Vizualizare Rapida
  • La reducere!
  • -4%

Pahar BISTRO Apa / Bere...

Pret / bucata. 

Se vinde la multiplu de 6 bucati !

Informativ: 24 bucati / cutie

La orice masa servita trebuie sa fie pregatit un pahar pentru Apa...

Pahar Bistro pentru Apa, Suc sau Bere, 385ml.

   

5,72 lei Regular price 5,96 lei Pret
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.