Decalcifiant / Detartrant CALCINET, pentru Aparate Espressoare

41,65 RON
cu TVA

Decalcifiant / Detartrant pt Boiler Espressor - Calcinet 1kg- in forma de praf cristalizat pentru curatat aparate espressoare, masini de spalat, cazane, schimbatoare de caldura, import Italia.

NUMAI pentru uz PROFESIONAL!

Cantitate
Pe Stoc !

Pret pe bucata

Detergent detartrant / decalcifier CALCINET Powder Jar 1kg - in forma de praf cristalizat pentru curatat aparate espressoare, masini de spalat, cazane, schimbatoare de caldura, import Italia.

NUMAI pentru uz PROFESIONAL! Elimina tartrul complet. usor de utilizat, rapid, ieftin si nu afecteaza garniturile de cauciuc. PentruBar.ro distribuie pe plan national Accesorii pentru Barista, cum ar fi: tampere (Motta) disponibili pentru CIMBALI, Faema & Marzocco si alte firme renumite de aparate espresoare, suporturi de tampare / presare pentru portafiltru, mai multe modele de cutii pentru zat (knock Box Motta), ibrice profesinale pentru spuma / crema lapte cappuccino (Motta Professional Milk Jug), accesorii si ustensile de curatare ( perii, Dusty Caff, Audaz Planchas ), diferite pahare si cesti pentru cafea si specialitati de cafea, lingurite espresso si cappuccino, etc.  Oferim reduceri pentru achizitii en-gros. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati! Doar pentru PROFESIONISTI !

9V83
8 Produse

Fisa tehnica

Greutate - Kg:
1
Cantitate minima / comanda - buc:
1
Informativ - Nr buc. / set:
12

Descarcari

Safety Sheet - Calcinet_eng

Descarcari (59.14k)

S-ar putea sa-ti placa