Detergent PULY - PRAF Curatat RASNITA Cafea, 10 *15g

38,91 RON
cu TVA Disponibil

Detergent Puly Grind 10 plicuri de 15gr - in forma de praf cristalizat pentru curatat macinatoare / rasnite cafea, import Italia. Pentru a preveni problemele legate de depunerile uleioase (gust ranced, cafea amara, etc...) ,va recomandam intretinerea periodica a rasnitei de cafea folosind solutii de curatare profesionale. NUMAI pentru uz PROFESIONAL!

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe bucata

Detergent Puly Grind 10 plicuri de 15gr - in forma de praf cristalizat pentru curatat macinator / rasnita cafea, import Italia. Pentru a preveni problemele legate de depunerile uleioase (gust ranced, cafea amara, etc...) ,va recomandam intretinerea periodica a macinatorului de cafea folosind solutii de curatare profesionale. PentruBar.ro distribuie pe plan national Accesorii pentru Barista, cum ar fi: tampere (Motta) disponibili pentru CIMBALI, La Spaziale, Faema & Marzocco si alte firme renumite de aparate espresoare, suporturi de tampare / presare pentru portafiltru, mai multe modele de cutii pentru zat (knock Box Motta), ibrice profesinale pentru spuma / crema lapte cappuccino (Motta Professional Milk Jug), accesorii si ustensile de curatare ( perii, Dusty Caff, Puly Caff, Puly Grinder, Audaz Planchas ), diferite pahare si cesti pentru cafea si specialitati de cafea, lingurite espresso si cappuccino, etc. Avem colaborare directa cu producatorul italian, astfel va putem asigura de calitatea produselor. Oferim reduceri pentru achizitii en-gros. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati!

NUMAI pentru uz PROFESIONAL! A NU se lasa la indemana Copiilor ! Spalati-va pe maini dupa folosire ! Purtati ochelari si manusi de protectie ! In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu multa apa, scoateti lentilele de contact si continuati sa va spalati. In caz de accident, aratati doctorului eticheta produsului !

9V048
5 Produse

Fisa tehnica

Greutate - Kg:
0.15

S-ar putea sa-ti placa