Sifon ROTUND Apa / Soda, 1.7L

499,80 RON
cu TVA

Sifon Soda Rotund, negru. Design Art Deco, Volum: 1.7L

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pret pe bucata

Sifon Soda Rotund negru, caracterizat printr-un design unic, care va permite sa va serviti clientii cu apa minerala / sifon intr-o clipa. Sifonul este recunoscut pentru indispensabilitate in realizarea cocktail-urilor perfecte si va ajuta sa va impresionati oaspetii sau clientii. Incepator sau profesionist, la PentruBar.ro puteti alege sifonul preferat.

UMPLERE dupa golire, sifonul se depresurizeaza deasupra chiuvetei prin apasarea clapetei de dozaj se demonteaza patronul gol se desurubeaza capul, se clateste cu apa calda apoi cu apa rece pentru racirea sifonului se toarna apa, dar max 3/4 din volumul sifonului se insurubeaza si se strange bine

PRESURIZARE se utilizeaza 1-2 patroane pentru sifonul de 1 litru patroanele sunt de unica folosinta descarcarea gazului din patron este indicata de un suierat specific, mai lung la primul patron si mai scurt la al doilea detasarea patronului este urmat de un pocnet, care este normal dupa montarea SI descarcarea fiecarui patron, sifonul se agita de energic de cateva ori ultimul patron se infileteaza pana la capat si ramane pe sifon pana la golirea acestuia SUPORTUL DE PATRON NU SE INFILETEAZA PANA LA REFUZ, ci doar pana cand se aude suieratul de descarcare al patronului dupa montarea ultimului patron, se lasa o pauza de omogenizare de cca 30 sec. Puteti comanda set de patroane cu gaz CO2 pentru sifon (10 bucati / set)

01468
1 Obiect

Fisa tehnica

Material:
Metal & Plastic
Volum - ml:
1.7L
Diametru - Ø cm:
17
Înălțime - cm:
25.2
Greutate - Kg:
1.1
Informativ - Nr buc. / set:
1

S-ar putea sa-ti placa