Black Sheep - ETHIOP GUJI GR 1, Cafea Boabe de SPECIALITATE, 200g
  • Black Sheep - ETHIOP GUJI GR 1, Cafea Boabe de SPECIALITATE, 200g

Black Sheep - ETHIOP GUJI GR 1, Cafea Boabe de SPECIALITATE, 200g

45,21 lei
Disponibil

Cafea Boabe, 200g - SPECIALITY ARABICA/Mix

Note si Arome: Cafea intensa cu note picante, piperate, corp dulce, cremos și aciditate medie, cafea foarte echilibrata.

Tara Origine: Etiopia

Regiune: Oromia, Guji

Ferma: Kasay Delelegn

Fermier: Pequeños Productores

Altitudine: 1900 Metri

Rasa: Arabica / Heirloom

Procesare: Spalat

Prajitorie: Black Sheep Micro Roastery (HU)

Data Prajirii: 15.08.2020

Black Sheep - ETHIOP GUJI GR 1, Cafea Boabe de SPECIALITATE, 200g

Black Sheep - ETHIOP GUJI GR 1, Cafea Boabe de SPECIALITATE, 200g

45,21 lei
Disponibil
Cantitate :
Transport

Grabeste-te ! Doar 2 buc. mai sunt in stoc !

 

Politică de securitate

 

Info Transport

 

Politica de returnare

Aceasta cafea provine din Guji, situata in regiunea Oromia din sudul Etiopiei, langa granița cu Kenya. Uraga este district al regiunii.

Calitatea generala a cafelei din aceasta regiune este excepționala.
Deoarece Etiopia este patria cafelei, mii de soiuri diferite au fost create in mod natural de-a lungul anilor cu proprietati foarte interesante. Solul vulcanic din Guji este bogat in minerale ideale pentru cafeaua Arabica.

In mod traditional, micii producatori din Guji traiesc in armonie cu natura.
La 1750 - 2300 m deasupra nivelului marii, fructul de cafea se coace in padurile naturale care inconjoara terenul fermierilor, unde sunt culese manual și transferate la statia de spalare.

Heleanna Georgalis se afla in fruntea companiei din 2008, este cufundată in al treilea val de cafea, ocupandu-se in principal de calitatea cafelei pe care o exporta. El continua mostenirea tatalui sau si pretinde ca simte o pasiune in aceasta lume, unde poate experimenta el insusi procesele si poate gasi bucurie in rezultatul final.

Este important sa subliniem ca unicitatea cafelelor etiopiene consta in faptul ca plantele de cafea „nu sunt modificate genetic”.
Exista o mie de soiuri nedescoperite in Etiopia si, insă, cele cunoscute raman intacte, Heleanna subliniaza acest lucru de fiecare data când vorbește despre subiect.

Etiopia este leaganul cafelei, soiurile sunt tipice fiecarei zone, oamenii de știinta au recunoscut 37 de soiuri, dintre care 34 sunt naturale. De multe ori am constatat ca, cafeaua etiopiana este un soi Heirloom, ceea ce inseamna ca „radacina antica” nu defineste soiul, ci este mai degraba generica. Soiul este numit dupa numele zonei in care creste de ani de zile,si trebuie sa aiba gustul caracteristic zonei.

AL.CAFFCIOC
2 Produse

Fisa Tehnica

Greutate - Kg:
0.2
This product has no reviews!

S-ar putea sa-ti placa si

Verifica aici ce produse cumpara altii

Coffee Syphon 3 Cups...

Acest Kit pentru extractia alternativa a cafelei este proiectat pentru persoanele care cauta o experienta unica, atat in metoda de preparare a cafelei, cat si in gustul / aroma primita.

Desi arata complicat, este un aparat simplu de folosit, pe placul multora care poate fi folosit atat acasa cat si la cafenele specializate.

Metoda de preparare este una foarte spectaculoasa: apa incalzita se transforma in vapori, care se ridica in recipientul de deasupra, strecurandu-se prin cafeaua macinata, rezultand extractia cafelei, apoi picurandu-se inapoi in bolul de jos.

Este potrivit pentru 3 cani de cafea.

389,13 lei Pret

Set de 6 AROME + Carte...

Pret pe set intreg

Setul contine 6 arome speciale + 1 carte Barista (Engleza)

Jean Lenoir (Franța) este un expert in domeniul analizei senzoriale a vinului si a cafelei.

Brandul care a fost asociat cu cel mai inalt nivel de experienta si cunoștinte despre evaluarea organoleptica de peste 30 de ani.

Astazi, cunostințele mentionate sunt disponibile la indemâna fiecarui barista care doreste sa-si dezvolte pasiunea.

167,79 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: