
Lingura DEGUSTARE Cafea...
Lingură de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, realizată de Metallurgica Motta în Italia.
Lingura de cafea / Lingura de degustare
Cafea Boabe, 200g - SPECIALITY ARABICA/Mix
Note si Arome: Cafea intensa cu note picante, piperate, corp dulce, cremos și aciditate medie, cafea foarte echilibrata.
Tara Origine: Etiopia
Regiune: Oromia, Guji
Ferma: Kasay Delelegn
Fermier: Pequeños Productores
Altitudine: 1900 Metri
Rasa: Arabica / Heirloom
Procesare: Spalat
Prajitorie: Black Sheep Micro Roastery (HU)
Data Prajirii: 15.08.2020
Politică de securitate
Info Transport
Politica de returnare
Aceasta cafea provine din Guji, situata in regiunea Oromia din sudul Etiopiei, langa granița cu Kenya. Uraga este district al regiunii.
Calitatea generala a cafelei din aceasta regiune este excepționala.
Deoarece Etiopia este patria cafelei, mii de soiuri diferite au fost create in mod natural de-a lungul anilor cu proprietati foarte interesante. Solul vulcanic din Guji este bogat in minerale ideale pentru cafeaua Arabica.
In mod traditional, micii producatori din Guji traiesc in armonie cu natura.
La 1750 - 2300 m deasupra nivelului marii, fructul de cafea se coace in padurile naturale care inconjoara terenul fermierilor, unde sunt culese manual și transferate la statia de spalare.
Heleanna Georgalis se afla in fruntea companiei din 2008, este cufundată in al treilea val de cafea, ocupandu-se in principal de calitatea cafelei pe care o exporta. El continua mostenirea tatalui sau si pretinde ca simte o pasiune in aceasta lume, unde poate experimenta el insusi procesele si poate gasi bucurie in rezultatul final.
Este important sa subliniem ca unicitatea cafelelor etiopiene consta in faptul ca plantele de cafea „nu sunt modificate genetic”.
Exista o mie de soiuri nedescoperite in Etiopia si, insă, cele cunoscute raman intacte, Heleanna subliniaza acest lucru de fiecare data când vorbește despre subiect.
Etiopia este leaganul cafelei, soiurile sunt tipice fiecarei zone, oamenii de știinta au recunoscut 37 de soiuri, dintre care 34 sunt naturale. De multe ori am constatat ca, cafeaua etiopiana este un soi Heirloom, ceea ce inseamna ca „radacina antica” nu defineste soiul, ci este mai degraba generica. Soiul este numit dupa numele zonei in care creste de ani de zile,si trebuie sa aiba gustul caracteristic zonei.
Lingură de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, realizată de Metallurgica Motta în Italia.
Lingura de cafea / Lingura de degustare
Acest Kit pentru extractia alternativa a cafelei este proiectat pentru persoanele care cauta o experienta unica, atat in metoda de preparare a cafelei, cat si in gustul / aroma primita.
Desi arata complicat, este un aparat simplu de folosit, pe placul multora care poate fi folosit atat acasa cat si la cafenele specializate.
Metoda de preparare este una foarte spectaculoasa: apa incalzita se transforma in vapori, care se ridica in recipientul de deasupra, strecurandu-se prin cafeaua macinata, rezultand extractia cafelei, apoi picurandu-se inapoi in bolul de jos.
Este potrivit pentru 3 cani de cafea.
Rasnita manuala (Hario Ceramic Slim PLUS) cu discuri de macinare conice, din material ceramic.
Este solutia ideala pentru calatorii, datorita marimii si a functiei de inchidere etans a recipientului de depozitare.
Pret pe set intreg
Setul contine 6 arome speciale + 1 carte Barista (Engleza)
Jean Lenoir (Franța) este un expert in domeniul analizei senzoriale a vinului si a cafelei.
Brandul care a fost asociat cu cel mai inalt nivel de experienta si cunoștinte despre evaluarea organoleptica de peste 30 de ani.
Astazi, cunostințele mentionate sunt disponibile la indemâna fiecarui barista care doreste sa-si dezvolte pasiunea.
Pret pe 250g
Cafea boabe prajita 100% arabica Guatemala SHB Antigua Pastores, prajire deschisa.
Cafea Boabe, 200g - SPECIALITY ARABICA
Note si Arome: Fructe de padure rosii, stafide, ciocolata, corp dulce, echilibru bun, aciditate placuta.
Tara Origine: Columbia
Regiune: Colombia Antioquia, District Fredonia
Ferma: Hacienda Santa Barbara
Altitudine: 1800 Metri
Procesare: Uscat
Prajitorie: Black Sheep Micro Roastery (HU)
Data Prajirii: 15.08.2020
Cafea Boabe, 200g - SPECIALITY Blend
Prajire deschisa, Recomandat pentru bauturi cu lapte
Note si Arome: ciocolata cu lapte, cacao, stafide
Compozitie: Honduras La Paz - Marcala Organic Natural, Nicaragua Finca Las Cumbres, Brazilia Fazenda Rancho Alegre
Procesare: Spalat si Uscat
Prajitorie: Black Sheep Micro Roastery (HU)
Data Prajirii: 14.08.2020
Cafea Boabe, 200g - SPECIALITY Blend
Note si Arome: caramel, ciocolata, fructe de padure rosii
Compozitie: Columbia Excelso, Brazilia Fazenda Paraiso, India Monsooned Malabar AA
Procesare: Spalat si Uscat
Prajitorie: Black Sheep Micro Roastery (HU)
Data Prajirii: 25.08.2020
Pret pe 250g
Costa Rica SHB Tarrazu San Rafael - 100% arabica, prajire FRANCEZA. 250g
Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii
Pret pe 250g
Cafea extraordinara Arabica, cultivata pe dealurile muntelui Bababudangiri.
Componenta aromatică, caracterizată prin nuanțe de ciocolată dulce, alune prăjite, se întărește în corpul pronunțat.
Pret pe 250g
Arborele de cafea Sidamo este cultivată în provincia Sidamo, în zonele muntoase etiopiene, la altitudini de la 1500 până la 2.200 de metri deasupra nivelului mării.
Cele mai bune tipuri de cafea din Etiopia dezvolta arome mai puternice pe baza climatului local.
Pret pe 250g
Columbia Supremo Rio Magdalena - Cafea Boabe, 250g (PRAJIRE MEDIE)
Aceasta cafea este prajita in loturi mici de 10 kg, ceea ce va asigura prospetime de 1-10 zile. (Cereti informatii suplimentare in momentul comenzii)
Cafea boabe prajita 100% arabica.