Stimate client/partener/prieten,

 

Pe fondul evenimentelor in derulare, extern si intern echipa pentruBAR.ro informeaza ca activitatea se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din interiorul si/sau exterior granitelor.

Compania noastra a implementat deja un set de masuri pentru a evita orice risc de ingreunare a activitatii in relatia cu dumeavoastra, astfel:

· Toti angajatii sunt informati constant cu privire la masurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii si familiile lor de o eventuala contaminare.

· Am achizitionat dezinfectant, masti de protectie si manusi pe care le distribuim catre toti membrii echipei .

Pana acum, nu am inregistrat nici o absenta medicala cauzata de suspiciunea infectarii cu COVID-19.

Este important de precizat ca, in conformitate cu informa
tiile oficiale existente la nivel international, nu exista risc de infectare nici pentru angajati si nici pentru beneficiarii expeditiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

Va recomandam
 plata cu cardul atunci cand plasati comenzi catre magazinul online pentru a limita incasarile de numerar.

Suntem convinsi ca action
and responsabil, respectand toate cerintele de preventie, putem contribui fiecare la diminuarea oricarui risc de prelungire a acestei situatii influentate de numeroase incertitudini!

.

.

.

Dorim să te asigurăm de suportul  nostru în orice problemă pe care o întâmpini, iar pentru orice nelămurire  te rugăm să ne contactezi .


Echipa PentruBAR.ro®

.

.

.

Datorita regulamentului in vigoare (GDPR – protectia datelor personale), suntem nevoiti sa te rugam: cand iti creezi cont client sau lansezi comanda noua, sa accesezi, sa citesti si accepti “Termenii si Conditiile de utilizare” si informatiile despre “Drepturi si obligatii privind politica de protective a datelor personale GDPR”

Iti multumim pentru intelegere.

.

.

.

.

Nu ezita sa ne contactezi, daca ai nevoie de informatii:

.

.

- la telefon png_icon_mobil_phone_telefon_blue_pentrubar     

0 " P E N T R U B A R "

(0736 878 227),

.

.

- pe Whatsapp png_icon_whatsapp_pentrubar 

0744 295 179 ,

.

.

- sau prin email:

office png_icon_mail_pentrubar PentruBar.ro